Vanaf woensdag 7 september ben je wekelijks op woensdag welkom voor een luisterend oor aan de keukentafel, informatie of activiteiten. De inloop is open van 09.30-15.00 uur.

Vanaf woensdag 7 september kun je wekelijks voor een heerlijke Stress Relief Yoga terecht in Heemskerk. Wil je relaxen en opladen op een manier die vriendelijk en zacht is voor lichaam en geest? Kom eens meedoen van 10.00-11.oo uur. Kosten: 5 euro per les.

De yoga is niet gericht op presteren, wel op ontspanning, meer energie en het (opnieuw) opbouwen van vertrouwen in je lichaam. De yoga is voor mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten of nabestaanden.

Iedere eerste woensdag van de maand kun je een Reikibehandeling met kristallen reserveren. Kosten €7,50 per sessie (30 minuten). Je kan boeken tussen 13-15 uur.

Vanaf woensdag 2 november start er een 8-weekse training Mindfulness. Je leert hoe je aandacht kunt gebruiken om de kwaliteit van leven te verbeteren. Het is een gevarieerd programma met schrijfoefeningen, mindfulnessoefeningen en eye openers voor in het dagelijks leven. Er is herkenning, verbinding en ook humor in de training.

De data en tijden zijn 2, 9, 16, 23, 30 november en 7, 14 en 21 december van 13.00-14.45 uur.

Kosten: 60 euro voor de complete training.

Yoga en Mindfulness kan ook via ZOOM worden bijgewoond als je niet naar onze locatie kan komen.

Locatie: Buurtcentrum Het Spectrum, Lauraplein 1 in Heemskerk.