ACTIVITEIT

pink ribbon x

Circuit Training voor vrouwen met Borstkanker

Circuit Training voor vrouwen met Borstkanker

Wist je dat je tijdens het behandeltraject van borstkanker veel spierkracht verliest? Dit kan komen doordat je tijdens de chemotherapie in gewicht afneemt. Het gaat dan vaak spiermassa wat je kwijtraakt. Daarnaast worden veel mensen tijdens het behandeltraject inactief, ook dit is funest voor de spiermassa. Spiermassa opbouwen is lastiger dan spiermassa behouden, daarom is het zo belangrijk om juist ook tijdens het behandeltraject te blijven sporten om dit te onderhouden.

Bij RCVRY POWER wordt in er circuit vorm krachttraining gedaan. Tijdens de training wordt rekening gehouden met het behandeltraject, zeker bij de oefeningen voor het bovenlichaam. Je traint met lichte materialen zoals dumbells en banden en eigen lichaamsgewicht.

Docente Carla den Braber biedt een kracht en circuit training aan voor vrouwen met borstkanker bij Inloophuis Kennemerland (Centrum voor Leven met en na kanker) in Santpoort Noord. Er kunnen maximaal 6 vrouwen meedoen. De trainingen zijn op  vrijdag 7, 14, 21 en 28 oktober van 10.30 – 11.30 uur op de Wulverderlaan 51 in Santpoort Noord.

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? App op dinsdag, woensdag of vrijdag dan naar Barbara van der Weiden, 06-18745795 (coördinator locatie Santpoort Noord en Heemskerk).

Mailen kan ook! Doe dat naar: info@inloophuiskennemerland.nl

Kosten: het is op donatiebasis, je geeft wat je kwijt kan/wilt.


7 oktober 2022

10:30 - 11:30

Santpoort-Noord

+ Google Maps

023 - 88 85 367