ACTIVITEIT

Beeldende expressie x

Beeldende expressie – Haarlem

Beeldende expressie – Haarlem

Het werken met beeldende materialen geeft je de mogelijkheid om op een andere manier dan met woorden uitdrukking te geven aan wat er in je leeft.

Het is een moment in de week van stilstaan bij jezelf en plezier beleven aan het experimenteren met verschillende beeldende materialen en technieken. Materialen zoals verf, krijt, klei, papier-maché, speksteen en natuurlijke materialen. Technieken zoals, collage, tekenbeweging, druktechnieken.

We werken aan de hand van opdrachten, gericht op voelend ervaren van nieuwe mogelijkheden. Het gaat om het doen en niet om het ‘mooie’ resultaat. Het met je handen werken, alleen maar bezig te zijn met het opdoen van nieuwe ervaringen, het verrast worden door datgene wat er ontstaat en wat je er aan beleeft helpt om uit je hoofd te komen.

Na afloop van het beeldend werken word je uitgenodigd om je ervaringen met elkaar te delen, dat is een keuze. De opgedane ervaring is voor de deelnemer zelf het belangrijkste, het delen kan een meerwaarde hebben in herkenning, bevestiging of andere zienswijze van de andere deelnemers.

Ervaringen van deelnemers aan de beeldende expressie:

‘Eerst twijfel, maar nu vermaak, plezier, en even niet ziek’
‘Uit mijn comfortzone, maar toch op mijn plek’
‘Mezelf herontdekken, hervinden’
‘Weer ruimte in het hoofd en lijf voor creativiteit’
‘Troostrijk, ervaringen delen en helend’

Gevoel

Ik word er wel is mismoedig van dat ik,
wat ik voel, niet zeggen kan.

~Toon Hermans~

Reserveren

Datum:
16 april 2024
Tijd:
10:00 - 11:30
Locatie:
Haarlem Schalkwijk
Locatie Google Map Link:
+ Google MapsLocatie telefoon:
023 - 88 85 368
Prijs:
€5