ACTIVITEIT

Foto fietsen voor geluk

Fietsen voor geluk 🍀

Fietsen voor geluk 🍀

Trap je mee of spring je achterop?

Op 14 mei springen Evelien van der Werff (ambassadeur IPSO) en Ilse Moerkerk (ambassadeur Inloophuis Kennemerland) samen met zoveel mogelijk mensen op de fiets om aandacht te vragen en geld op te halen voor leven met en na kanker. Kanker raakt ons namelijk allemaal. Als (ex-)patiënt, als naaste of als nabestaande.

Op 81 locaties in Nederland zijn er Centra voor leven met en na kanker. Zij bieden ondersteuning als lotgenotencontact, een luisterend oor en ontspannende en creatieve activiteiten. Een afspraak maken is niet nodig, de deur staat altijd open. Loop gerust eens binnen, ze zijn er voor jou.

Evelien heeft zelf twee keer borstkanker gehad en had destijds graag geweten van het bestaan van deze centra. Ilse is drie keer getroffen door botkanker en heeft zelfs haar volledige rechterbeen verloren, maar heeft veel steun ervaren vanuit het inloophuis. Ilse fietst mee op haar handbike, lees hier haar motivatie om deel te nemen.

Als je de pech hebt om kanker te krijgen, weet dan dat er gelukkig deze centra zijn. Daar krijg je de tools om met de ziekte om te gaan en dát geeft rust, vertrouwen en verlichting.

Het programma op 14 mei ziet er als volgt uit:

  • 09.30 – 10.00 uur – Centra geopend, voorontvangst
  • 10.00 – 11.00 uur – Start langere route (circa 60 km)
  • 11.00 – 12.00 uur –  Start kortere route (circa 30 km)
  • 12.00 – 14.00 uur – Finish alle deelnemers
  • 14.00 – 15.00 uur – Eventueel nazit deelnemers

Kosten:
Early-bird actie geldt tot 1 mei: € 21,50
Normaal tarief: € 27,50,

Aanmelden via: https://www.fietsenvoorgeluk.nl/

Houd je van fietsen en wil jij een bijdrage leveren aan Inloophuis Kennemerland of één van de andere centra, schrijf je dan snel in. Iedereen mag meedoen, dus nodig gerust familie, vrienden en kennissen uit om mee te fietsen. Hoe meer mensen, hoe meer vreugd en hoe groter de impact. Wij starten in Nieuw Vennep, bij het Adamas Inloophuis.

Let wel: bij aanvang van het aanmeldschema zie je alleen de centra waarvandaan vertrokken kan worden, daar moet je een keuze maken wat voor jou het beste uitkomt. Pas verderop in het aanmeldproces kun je aanvinken voor welk centrum je wilt fietsen.

Tot ziens op 14 mei!
Geluk zit vaak in kleine dingen!

Datum:
14 mei 2022
Tijd:
10:00 - 14:00
Prijs:
€21,50