ACTIVITEIT

Cook en Care

Kookworkshop

Kookworkshop

Wil je tijdens of na ziekte goed voor je lichaam zorgen door te genieten van gezonde en bewuste voeding?

Wil je je kookstijl veranderen en inspiratie opdoen om thuis zelf aan de slag te gaan?
Schrijf je dan in voor deze kookworkshop! Je kunt je inschrijven voor één of meerdere data. We maken elke keer een ander gevarieerd menu.

Cook & Care

We gaan met elkaar een uitgebreid en feestelijk menu maken, waar we als afsluiting samen van gaan genieten. De gerechten die we maken zijn gebaseerd op het Mediterrane dieet. Uit internationaal onderzoek komt naar voren dat mensen die leven rondom de Middellandse Zee gezonder zijn en een hogere levensverwachting hebben dan mensen elders in de wereld.

Hun dieet bevat een hoge inname van verse groenten, fruit, peulvruchten, noten, bonen, granen, vis en onverzadigde vetten zoals olijfolie en het bevat meestal een lage inname van vlees en zuivelproducten. Daarom staat het Mediterrane dieet bekend als een gezond voedingspatroon.

We maken bij het koken zoveel mogelijk gebruik van biologische groenten en andere ingrediënten. Biologische producten hebben de tijd gehad om op een gezonde en evenwichtige wijze te groeien zonder vervuilende meststoffen of bestrijdingsmiddelen. Dit kan van belang zijn voor mensen die hun vitaliteit en conditie willen opbouwen of herstellen.

Aanmelden

Aanmelding kan per email: reserveren.santpoort@inloophuiskennemerland.nl of telefonisch via (023) 888 53 67.

Kosten

De kosten bedragen € 20 p.p. per workshop.

Datum:
15 juni 2022
Tijd:
16:30 - 20:00
Locatie:
Santpoort-Noord
Locatie Google Map Link:
+ Google Maps
Locatie telefoon:
023 - 88 85 367
Prijs:
€20