ACTIVITEIT

Mindfulness x

Mindfulness Introductie en Kennismakingsdag

Mindfulness Introductie en Kennismakingsdag

WAT IS MINDFULNESS? Maak kennis tijdens deze gratis intro middag

Hoe gaat het nu met je? NU, echt nu. Vaak zijn we zo bezig met het verleden of de toekomst. ‘Aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel’, daar draait het om bij Mindfulness. Dit zorgt voor meer rust, energie en bewustere keuzes.

“Van een leven op de automatische piloot naar een leven met aandacht”

De mindfulnesstraining helpt je vaardigheden te ontwikkelen om op een andere manier om te gaan met stress en daaraan gerelateerde klachten. In deze methode staat het beoefenen van ‘mindfulness’ of aandacht centraal. Met behulp van aandachtsoefeningen leer je zien hoe automatische reactiepatronen ontstaan en wat deze tot stand brengen. Door het doen van verschillende oefeningen word je bewuster hoe stress je beïnvloedt. Je leert minder vanuit een automatische reactie te handelen waardoor stress, angst en lichamelijke klachten afnemen.

Trainer: Christel Zwemmer, gecertificeerd Lifecoach, Mindfulness & Compassietrainer.

Eind 2016 ben ik getroffen door borstkanker. Hierdoor heeft het jaar 2017 voor mij in het teken van ziek zijn en herstel gestaan. Met compassievolle zelfzorg heb ik weer balans in mijn leven en weet ik als geen ander hoe belangrijk Mindfulness, (zelf)compassie, en liefdevolle begeleiding is.

Wanneer:  13 september 2022

Voor wie : Voor mensen met en na kanker en hun directe naasten die graag willen weten wat de mindfulness training je kan brengen!

Aanmelding of meer informatie: info@inloophuiskennemerland.nl
of telefoon: (023) 888 53 68.


13 september 2022

14:00 - 15:30

Haarlem Schalkwijk

+ Google Maps

023 - 88 85 368

Gratis