ACTIVITEIT

A Comprehensive Guide to Employee Wellness and Technology Hero

Mindfulnesstraining met schrijfoefeningen, mindfulnessoefeningen en eye openers

Mindfulnesstraining met schrijfoefeningen, mindfulnessoefeningen en eye openers

Wat kun je doen als de grond onder je voeten verdwijnt door een ziekte als kanker, en alles wat daarbij komt kijken? In deze achtweekse, erkende en wetenschappelijk onderbouwde training leer je hoe je mindfulness, ofwel aandacht, kunt gebruiken om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Ook als je je machteloos of verslagen voelt. Aandacht voor je mentale en fysieke welzijn, temidden van alles, is ook mogelijk (en juist nodig) als je kanker hebt of hersteld bent van deze ziekte. De MBCTc training is gevarieerd en boeiend en bevat schrijfoefeningen, mindfulnessoefeningen en eye openers voor in het dagelijks leven. Ze versterken het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Deelnemers aan deze training prijzen vooral de gemeenschappelijke menselijkheid die wordt gedeeld. Er is herkenning, verbinding en ook humor in de trainingssessies.

De MBCTc training is ontwikkeld door de Britse Trish Bartley, zelf ervaringsdeskundige als patiënt en mindfulnesstrainer. Op een praktische en nuchtere manier ontwikkelde ze oefeningen voor momenten als het wachten in de wachtkamer, het ondergaan van een scan of chemo tot het nemen van een adempauze.

De achtweekse training voor mensen met kanker start op 2 november en is van 13:00 tot 14:45 in het inloophuis Heemskerk. Trainingsdata: 2, 9, 16, 23, 30 november en 7, 14 en 21 december.

Ben je niet in staat om naar het inloophuis te komen of doe je liever mee vanuit huis?
Geen probleem, je kunt de training ook via Zoom meedoen.

Je bent heel welkom, ook als naaste of nabestaande.

Meer info of jezelf opgeven? Mail naar info@inloophuiskennemerland.nl

Kosten: 60 euro voor 8 bijeenkomsten.

 

Datum:
30 november 2022
Tijd:
13:00 - 14:45
Locatie:
Heemskerk
Locatie Google Map Link:
+ Google Maps
Prijs:
€60