ACTIVITEIT

music

Ontdek je ‘Healing Voice’ dmv zang en ademhaling – Haarlem

Ontdek je ‘Healing Voice’ dmv zang en ademhaling – Haarlem

Ontdek de helende kracht van zingen!

In een reeks van 10 lessen op de vrijdagmiddagen van 13:00 tot 14:00 uur ga je aan de slag met de zelfontwikkelde methode van zangcoach Marcel van de Steeg.  De op jarenlange ervaring gebaseerde methode omvat combinaties van ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, zangoefeningen, zingen van tonen en melodieën met als doel om weer fitter en krachtiger te worden.

Na de behandeling van kanker is zingen een hele goede therapie om weer vrijer te kunnen ademen, benauwdheid te verminderen en om krachtiger in het leven te staan. Zingen zorgt voor het beter kunnen verwerken van emoties die een plek mogen krijgen na de diagnose en behandeling van kanker.

Door het zingen kan je meer zelfvertrouwen opbouwen om ook weer meer inspannende activiteiten te ondernemen. Je ademhaling wordt goed getraind op een natuurlijke manier, waardoor je longen weer meer aankunnen.

Zingen is niet alleen een leuke bezigheid om te doen, het verbetert ook je gezondheid, werkt als antistressmiddel en zorgt voor het vrijkomen van endorfine, het hormoon dat zorgt voor een geluksgevoel.

De 1e les is vrijdag 23 juni en de laatste vrijdag 1 september 2023 van 13.00 – 14.00 uur.
Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Ook is het mogelijk om de oefeningen zittend vanuit een stoel uit te voeren.

Kosten: de eigen bijdrage is 5 euro per les.

Aanmelding of meer informatieinfo@inloophuiskennemerland.nl
of in het Inloophuis zelf, of via telefoon: (06) 18 43 46 99.


1 september 2023

13:00 - 14:00

Haarlem Schalkwijk

+ Google Maps

023 - 88 85 368