ACTIVITEIT

krachtt

Power Fit met Carla in Santpoort

Power Fit met Carla in Santpoort

Wist je dat tijdens het behandeltraject je veel spierkracht verliest? Dit kan komen doordat je tijdens bijvoorbeeld de chemotherapie in gewicht afneemt. Daarnaast worden veel mensen tijdens het behandeltraject inactief, ook dit is funest voor de spiermassa. Spiermassa opbouwen is lastiger dan spiermassa behouden, daarom is het zo belangrijk om juist ook tijdens het behandeltraject te blijven sporten om dit te onderhouden.

Bij POWER FIT wordt in er circuit vorm krachttraining gedaan. Tijdens de training wordt rekening gehouden met jouw behandeltraject.

Balans & coördinatie oefeningen
Krachtoefeningen met kettlebell, halters, elastieken. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen niveau kracht opbouwen. We trainen in kleine groepjes wat zorgt voor fysiek-, mentaal- en sociaal welzijn. Je hoeft zeker geen sportverleden te hebben.

Waar en Wanneer:
Santpoort, iedere eerste en derde dinsdag van de maand van 13.30 – 14.15 uur. We starten op dinsdag 7 februari, dan 21 feb en verder…

Wie:
Carla den Braber, gecertificeerd als RCVRY Run-trainer (krachttraining voor kankerpatiënten). Deze activiteit is voor mannen en vrouwen!

Kosten:
Proefles is gratis, daarna 5 euro per keer of met de strippenkaart.

Aanmelding per email of in het Inloophuis:
info@inloophuiskennemerland.nl

Datum:
15 augustus 2023
Tijd:
13:30 - 14:15
Locatie:
Santpoort-Noord
Locatie Google Map Link:
+ Google Maps
Locatie telefoon:
023 - 88 85 367
Prijs:
€5