Mijn naam is Larissa Wiegman en vanaf augustus mag ik me bij Barbara en Manon voegen als 3e coördinator! Een nieuwe stap waar ik enthousiast naar uitkijk.

Na mijn opleiding tot Docent Muziek heb ik lange tijd gewerkt met slechthorende peuters waar ik de magie van communiceren in al zijn facetten mocht leren doorgronden. Na een uitstapje in de zorg voor mensen met dementie en een studie tot Verlies- Rouw- en Stervensbegeleider heb ik de afgelopen periode gewerkt als hulpverlener bij 113 Zelfmoordpreventie. Dit avontuur rond ik nu af om me in te zetten voor de Inloophuizen in Kennemerland.

In mijn vrije tijd zing ik graag, en ik word blij van koffie (met taart!😊), mooie gesprekken (bij voorkeur bij die koffie en taart 😉) en kleine dingen zoals een handgeschreven kaartje.
Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen, dat doe ik heel graag in persoonlijk contact. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en samen op te trekken, loop vooral even binnen of schiet me aan voor een praatje, daar ben ik altijd voor in! Ik zal in Haarlem en in Santpoort afwisselend aanwezig zijn.

Warme groet, Larissa Wiegman