Walk a mile in my shoes – de soundtrack van jouw leven –

Muziek is belangrijk voor mensen en geeft troost, inspiratie en energie. Muziek roept onmiddellijk herinneringen op. Fred Omvlee is geestelijk verzorger en Elvis-fan. Hij organiseert al jaren gesprekken en diensten rond het leven van Elvis Presley. Hij is als geestelijk verzorger bij de marine veel met militairen op pad en op uitzending geweest. Hij staat bekend als de ‘Elvis-dominee’. In de gesprekken neemt hij zichzelf en Elvis mee en nodigt jou uit om de ‘soundtrack van jouw leven’ mee te nemen. We gaan met de groep op zoek naar herinneringen, troost, inspiratie en energie.

De 10 bijeenkomsten met de groep vinden plaats op donderdagavonden in Santpoort-Noord, Wulverderlaan 51. Het start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De data zijn: 8 september, 29 september, 20 oktober, 10 november, 1 december, 22 december, 12 januari 2023, 2 februari, 23 februari en 16 maart.

Het inloophuis, Centrum voor leven met en na kanker, is een warme plek voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten of nabestaanden.

Opgeven kan in het inloophuis of via een email naar: info@inloophuiskennemerland.nl

Kosten: je geeft wat je kwijt kan/wilt ten behoeve van onze inloophuizen in Heemskerk, Santpoort en Haarlem.