Workshop /verwendag voor vrouwen
In samenwerking met Stichting Contacthond is er een prachtige dag samengesteld voor vrouwen in Vijfhuizen. Er zijn twee verschillende programma’s:
1. voor vrouwen die niet meer beter worden.
2. voor vrouwen die door hun ziekte willen kijken hoe de ‘versie 2.0’ van zichzelf eruit ziet.

De verwendag is een mix van werken en ontspannen. Onder begeleiding van een creatief therapeut ga je aan de slag met een mooie opdracht. Een oncologie fysiotherapeut geeft je een ontspannende massage en advies in geval van fysieke beperkingen, door bijvoorbeeld lymfeoedeem. Bij een coaching sessie wordt gebruik gemaakt van therapiehonden. En last but not least krijg je daarnaast kleur- en styling advies, een kapsel advies en knipbeurt (indien gewenst) door een van Nederlands top Hair Stylistes.

Locatie: Stichting Contacthond, Spieringweg 583-A in Vijfhuizen.

Datum en tijdstip: Nieuwe data worden bepaald bij genoeg aanmeldingen. Er is ruimte voor maximaal 6 vrouwen dus geef je snel op!

Kosten: deze verwendag, inclusief lunch en drankjes, kan dankzij een fonds aangeboden worden voor maar 50 euro per persoon. Vol is Vol!

Ben je nieuwsgierig of wil je je opgeven? Mail naar: info@inloophuiskennemerland.nl. Geef daarbij ook aan welk programma je wilt: 1 of 2.